Kvittorullar

Lång erfarenhet ligger bakom vårt val av tillbehör. Vi har kvittorullar/kassarullar och kortterminalsrullar med riktig papperskänsla och lång arkivbeständighet. De har hela 7 års arkivbeständighet! Omedelbar leverans!

Vi har de nya kortterminalrullarna som nu måste användas i Sverige! ”EJ KVITTO PÅ KÖP EJ KVITTO PÅ KÖP EJ…” Texten är tryckt i rött i ytterkanterna av rullen, allt enligt Skatteverkets direktiv.

Angående Bisphenol A; Saxat från Sveriges Konsumenter:
Bisphenol A bedöms inte farligt. Den europeiska livsmedelsmyndigheten, Efsa, har i sin publikation skrivit att det inte finns belägg för att Bisphenol A är skadligt i dess nuvarande form. De anser heller inte att det bör införas begränsningar eller förändringar. Detta besked togs emot med stor besvikelse av Europas konsumentorganisationer, även Sveriges Konsumenter. Danmark och Frankrike har tidigare valt att förbjuda försäljningen av alla plastprodukter som innehåller Bisphenol A.

Vill du veta mer om våra Bisphenol- & phenolfria kassarullar – Kontakta oss!

OBS! Det förekommer på marknaden kvittorullar med tvivelaktig papperskvalitét. Var medveten om att sådana rullar drastiskt kan förkorta livslängden på skrivarens termohuvud. Så har du garanti eller serviceavtal på din kassa med oss hör av dig innan du beställer!

Kvittorullar framifrån